Anja Baats-Vossen & Koos Baats

Uitgevers

Een warm welkom voor de regio. Vanuit dit oogpunt verzorgen Koos en Anja Baats-Vossen samen met het team van Aqua Media Adviseurs elke maand een nieuwe uitgave van HALLO Magazine. De reeds jarenlange ervaring van Koos en Anja vertaalt zich in een veel gelezen maandmagazine. Door Anja ook wel gekscherend, Krantazine genoemd.
Op het gebied van relatiebeheer en verkoop is Koos als een vis in het water en
is dan ook vaak “op pad” naar bekende en nog onbekende relaties binnen het verspreidgebied van HALLO Magazine. Samen met relaties kijken ze samen hoe
een zo positief mogelijke een bedrijfspresentatie verzorgd kan worden, zodat HALLO Magazine fungeert als een regionale etalage voor ieders bedrijf.
Anja is verantwoordelijk voor de redactie en fotografie en alles wat hier mee samenhangt. Onder andere een stuk vormgeving. Hiervoor is er niet alleen steeds contact met onze vormgeefster, redacteuren maar ook een breed contact in de regio met vele verenigingen, stichtingen en non-profit organisaties over de diverse redactionele artikelen.
De hoofdverhalen worden in lijn uitgezet door haar en wordt in samenwerking met redacteuren zo veelzijdig mogelijk uitgewerkt. Inmiddels al weer 6 jaar als uitgever van HALLO Magazine voor de regio Leudal – Nederweert – Maasgouw en de Belgische Grensstreek geldt al vanaf het begin: “Samenwerken met adverteerders, clubs, verenigingen en stichtingen om een inhoudelijk en goed leesbaar magazine voor de regio te verzorgen vanuit de visie dat we onze relaties behandelen, zoals we zelf ook behandeld willen worden”.

Alexandra Schaeken

Grafisch vormgeefster

Alweer bijna vier jaar is ze de steun en grafisch toeverlaat voor de vele relaties, Koos en Anja en HALLO Magazine. Geen eindeloze vergaderingen of immense teams voor Alexandra Schaeken. Zij ontwerpt zoals ze denkt: helder en doeltreffend. Jarenlange ervaring bij ontwerpstudio’s voor onder meer druk/printwerk, adviezen, digitale media, huisstijlen, brochures, reclameborden en ander pr-materiaal en staat garant voor efficiency en duidelijkheid. Een ideale ‘spin in het web’ dus, voor Aqua Media Adviseurs. Is ze niet bezig voor HALLO Magazine, werkt ze in haar eigen bedrijf, Appeltje-A,

Quirien van Haelen

Columnist / Redacteur

Quirien van Haelen is dichter, docent en columnist. Hij publiceerde diverse dichtbundels, presenteerde voor L1 tv en fungeerde als poëziecolumnist voor Radio 1. Zijn grootste prozavoorbeeld is Jan Cremer, zijn favoriete dichter Drs. P. Doordat hij vanaf het prille begin betrokken was bij HALLO Magazine, heeft hij zijn idolen qua populariteit al lang ingehaald. Van Nederweert tot Heibloem, van Neer via Thorn naar Maasbracht en ja, zelfs in België…

Robert Martens

Jurist

Robert Martens heeft ruim 25 jaar ervaring als jurist. Hij houdt zich met name bezig met arbeidsrecht, contractrecht en agrarisch recht voor particulieren en bedrijven. Hij onderscheidt zich vooral door zijn eenvoudige taalgebruik, waardoor hij ook in zijn redactionele bijdragen aan HALLO Magazine ogenschijnlijk ingewikkelde zaken heel helder maar ook met veel creativiteit uit de doeken kan doen.

Sander Baats

Webbuilder

Sander is afgestudeerd als healthcare en mechanical engineer en werkt momenteel als werktuigbouwkundig engineer bij een toonaangevend nationaal bedrijf. Zijn opleiding heeft hem ook aangemoedigd om zich te verdiepen in programmeren en vormgeven, wat heeft geresulteerd in het creëren van deze website. In de loop der tijd heeft hij binnen het bedrijf de verantwoordelijkheid gekregen voor het onderhoud van alle hardware- en softwarecomponenten.

Karin van der Plas

Columnist / Redacteur

Karin van der Plas leeft, werkt en schrijft dus ook vanuit het hart. Een tikkeltje eigenzinnig maar altijd op zoek naar waar het werkelijk om gaat in het dagelijkse leven. Het zijn spiegelende verhalen over mensen, over vreugde en verdriet, maar altijd herkenbaar. Karin nodigt ons uit om elke dag een klein gebaar te maken naar de wereld om ons heen en ons te blijven verbazen over de wederkerigheid van de vreugde, die daarmee gepaard gaat.

Ben Ubachs

Columnist / Redacteur

Ben Ubachs werd geboren in Maastricht. Hij was journalist, ondernemer en is nu freelance schrijver. Sinds 2013 woont hij in Baexem. Daar kijkt hij met af en toe gefronste wenkbrauwen om zich heen. Mild en humorvol, af en toe ook wat scherper, legt hij in HALLO Magazine zijn indrukken vast en houdt de lezers een spiegel voor. Feiten en fictie vullen elkaar daarbij naadloos aan.

Leon Moonen

Columnist

Leon Moonen uit Roggel is reisleider bij historisch reisgenootschap Cliotravel. De geschiedenis herbergt een goudmijn aan verhalen waar we veel van kunnen leren, maar die ons ook kunnen amuseren. "Ter leering ende vermaeck" wisten de kluchtschrijvers in de 17de eeuw al. Leon schrijft in HALLO Magazine een column over heemkundige onderwerpen uit onze streek. Hij pakt ze op, blaast het stof er af, draait ze naar het licht en probeert een verbinding te maken met onze huidige tijd en met de grote geschiedenis, waardoor ze in een verrassend nieuw jasje worden gestoken. U hoeft dus over de items waar Leon over filosofeert niet ver te reizen, u vindt ze bij u in de buurt.

onder afbeelding