Een warm welkom in de regio…

'Hallo'

Dat zegt u als u iemand groet of de aandacht vraagt. Aqua Media Adviseurs doet met Hallo Magazine beide. Een groet voor wie ons al kent. Een moment van attentie vragen we, wanneer dit de eerste kennismaking is. Ons warme welkom in de regio geldt in ieder geval voor iedereen. Want HALLO Magazine is niet alleen hét platform voor adverteerders uit Leudal, Maasgouw en Nederweert. Mede dankzij hen, kunnen wij ook een perfect podium bieden aan al die prachtige verenigingen, stichtingen en clubs die deze streek rijk is. En natuurlijk vooral aan die bijzondere mensen die hier leven, wonen en werken. Want het zijn hun verhalen die wij elke maand mogen vertellen. Die HALLO Magazine maken tot wat het is.


Dynamiek

Het leven is dynamisch, niets staat stil. Dat is ook het gevoel dat Aqua Media Adviseurs vertaalt in de inhoud van HALLO magazine: regionieuws, boeiende en actuele achtergrondartikelen, aankondigingen van activiteiten, scherpe, humoristische en informatieve columns. Verzorgd door mensen uit deze regio, voor mensen uit deze regio. Zo heeft of kunt u HALLO Magazine leren kennen. Daar staan wij voor.

Kruisbestuiving

Een gevoelsgrens is echter iets anders dan een gebiedsgrens. Bedrijvigheid, maar ook identificatie met de regio houdt niet op bij de rand van een gemeente, zelfs niet bij een landsgrens. Er vindt steeds meer 'kruisbestuiving' plaats, zowel op het gebied van ondernemen als ook op het terrein van recreatie en evenementen. Sportclubs en verenigingen fuseren of gaan steeds meer samenwerken. Die veranderingen merken wij ook en daarom zijn wij steeds mee blijven bewegen. Vanuit een visie voor de toekomst, die ontstaan is door ervaring in het heden. Wij zeggen én zijn HALLO in Leudal, Maasgouw, Nederweert en de Belgische grensstreek...

Verbinding

Redactioneel koppelt HALLO Magazine kwaliteit aan diversiteit. Wij fungeren graag als een spraakmakend doorgeefluik naar de samenleving, door onderscheidende, boeiende verhalen. Door de interessante commerciële aanbiedingen van uw bedrijf met daadwerkelijke aandacht te presenteren, zonder alleen maar clichés te spuien. Door een agenda voor alle niet-commerciële activiteiten en evenementen. Door een podium te bieden aan de lezers zelf. Op deze manieren willen graag verbindingen blijven leggen tussen de straten, wijken en dorpen waar onze klanten en lezers werken, wonen en leven. Verbinden door te delen blijft ons doel. Deelt u mee..?

logoblok
info_blok
onder afbeelding